Acum citesti
XS Power Drink, noul sponsor al triatlonului „Fără Asfalt”

XS Power Drink, băutura energizantă de la Amway, este unul dintre sponsorii triatlonului „Fără Asfalt”, care va avea loc pe data de 7 iunie, la malul Mării Negre. În acest an, competiția „Fără Asfalt” a ajuns la a cincea ediție și se desfășoară pe traseul 2 Mai – Vama Veche și Hagieni – Albești. Prin această participare, Amway demonstrează încă o dată importanța unui stil de viață sănătos și necesitatea practicării, în mod regulat, a activităților sportive.

XS Power Drink flavours

În acest an, triatlonul „Fără Asfalt” provoacă participanții să înoate 1 kilometru, să parcurgă 33 kilometri pe bicicletă și să alerge la maratonul de 8 kilometri. În 2010, evenimentul „Fără Asfalt” a fost prima competiție off-road de triatlon din România, având obiectivul de a promova accesul la activitățile sportive în aer liber și de a transforma sportul într-un hobby pentru cât mai mulți oameni. Pentru această ediție, organizatorii estimează un număr de aproximativ 900 de participanți. Băutura energizantă asigură un nivel optim de energie și vitaminizare, îmbunătățind forța fizică și rezistența la efort prelungit. XS™ Power Drink conține un complex de ingrediente care asigură un echilibru dovedit științific de substanțe nutritive și vitamine, special conceput pentru un stil de viață activ, fiind, de asemenea, prima băutură energizantă fără zahăr. Datorită mixului de vitamine regăsite în ingrediente, băutură energizantă XS™ Power Drink va permite participanților de la triatlon să se bucure și de petrecerea care va marca festivitatea de închidere a competiției.

„Triatlonul “Fără Asfalt” depășește ideea de simplă competiție. Acesta este un eveniment care promovează activitățile sportive în aer liber, lăsându-i pe participanți să descopere frumusețea peisajelor naturale din România. În acest an, Amway, prin XS™ Power Drink, a acceptat invitația organizatorilor „Fără Asfalt” de a se alătura acestei competiții sportive, care oferă posibilitatea tuturor amatorilor de sport de a se bucura pe deplin de activitățile specifice sezonului estival și de eco-turismul românesc. Ca sponsor, scopul nostru este de a oferi un concurs, pe parcursul căruia, participanții să își demonstreze abilitățile sportive în cele mai bune condiții posibile, iar la final să energizăm câștigătorii la petrecerea post-premiere, după ce au depus un efort fizic atât de intens”, a declarat Ioana Enache, Director General Amway România.

Multiplele beneficii și avantaje ale băuturii energizante XS™ Power Drink sunt concepute pentru a se plia pe orice stil de viață energic: nu conține carbohidrați, are doar 5 calorii/doză și, totodată, este bogată în complexul de vitamine B, care ajută la reducerea oboselii și a stării de slăbiciune, contribuind la menținerea unui nivel normal de energie în organism. În plus, acidul pantotenic (B5) sprijină performanța intelectuală. Nicotinamida (vitamina B3), acidul pantotenic (vitamina B5), vitamina B6 și vitamina B12 ajută la reducerea extenuării. Această bautură energizantă este și mai eficientă atunci când este consumată în combinație cu o dietă variată și echilibrată, precum și cu un stil de viață sănătos. XS™ Power Drink este prima băutură energizantă fără zahăr, vândută la nivel mondial, care vă aduce surplusul de energie de care aveți nevoie, fără a resimți în niciun fel lipsa caloriilor.

Această rețetă câștigătoare și-a pus amprenta și asupra atleților din Europa, care practică sporturi extreme, printre aceștia numărându-se campionul european de kite-surf, Mario Rodwald, care este și ambasadorul băuturii energizante XS™. Băutura energizantă XS™ Power Drink este opțiunea perfectă pentru a face față celor trei probe ale competiției sportive de triatlon “Fără Asfalt”, asigurând nivelul optim de forță și energie pentru a atinge performanțe remarcabile.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =