Acum citesti
Un sfârșit de vară electrizant – Caniculă și adrenalină la Bunloc

Săptămâna trecută a avut loc unul dintre cele mai electrizante evenimente de ciclism din Romania, competiția On the Rocks desfășurată la Bunloc, lângă Brașov. Cursa de downhill a reprezentat Campionatul național de profil, dar a adunat la start și rideri din toată Europa, intrecerea fiind una dintre cele 15 preliminare Cupei si Campionatului International.

Organizarea a fost foarte bună și peste 200 de participanți din 9 țări s-au bucurat de aceasta la cel mai important concurs de downhill din calendarul UCI din sud-estul Europei. Unul dintre elementele extreme a fost dat de seceta de anul acesta, ceea ce a făcut ca traseul să fie extrem de rapid, ridicând adrenalina participanților, dar și a publicului la niveluri fără precedent.

Cel mai bun timp al competiției a fost stabilit de Harry Heath. Acesta a obținut câteva sutimi sub 4 minute, performanta greu de egalat în viitor. Cum era de așteptat, riderii care au evoluat pe biciclete Giant au urcat pe podium în 3 rânduri.

Vezi Comentarii (3)
  • Cine a scris porcaria asta? Harry Heath nu a concurat anul acesta ci acum doi ani. Din cauza secetei a fost foarte mult praf, ceea ce a facut traseul mai greoi ca anul trecut. Acest lucru se vede si in diferentele de rezultate fata de acum doi ani. Castigatorul de acum doi ani, Harry Heath a scos 3:42.24, pe cand castigatorul de anul acesta Žiga Pandur(Slovenia) cu undeva pe la 3:56.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 4 =