Acum citesti
Transanatolia: Cu bicicleta de la Bosfor la Riviera Mediteraneană

Clubul de Cicloturism „Napoca” invită pasionații de cicloturism și nu numai mâine, 5 decembrie 2013, de la ora 20:00, la biblioteca „Heltai” la o proiecție de imagini având ca temă expediția pe două roți ” Transanatolia: Cu bicicleta de la Bosfor la Riviera Mediteraneană”. Intrarea este liberă.

transanatolia

Va fi o ilustrare fotografică a unei expediții cicloturistice desfășurate în Turcia și nordul Ciprului, în cadrul proiectului „Transanatolia ’98”, totalizând aproape 1.300 de kilometri pedalați, în principal, în Asia Mică – pe coastă Mării Maramara, prin podișul Anatoliei. Ruta a cuprins și Capadocia, dar și riviera turcească a Mediteranei, și Republica turcească a Ciprului de Nord.

Cei trei membri CCN participanți – Ștefan Roman, Arnold Kadar și Laszlo Kupa, au avut nu doar de parcurs mulți kilometri în șaua bicicletei, ci și de urcat o diferență de nivel totală foarte ridicată din cauza reliefului muntos și de înfruntat vânturi puternice și conditii climatice dificile din punct de vedere al temperaturii și umidității.

Mai multe detalii despre tura cicloturistica pot fi găsite pe site-ul CCN.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + seventeen =