Acum citesti
TARE CA PIATRA 10 – ediţie aniversară!

Au sosit informaţii oficiale despre Tare ca Piatra 2015. Pentru cine nu ştie Tare ca Piatra era un eveniment sportiv care includea şi un concurs de downhill cu un traseu superb construit de cunoscători pentru rideri. Astăzi Tare ca Piatra este mult mai mult. Este una adevărat festival ce se desfăşoară la Piatra Neamţ. Evenimentul are loc în perioada 22-23 August şi fiind ediție aniversară începând cu anul acesta a fost introdusă în program și proba de XC (Cross-Country). Așadar, Tare ca Piatra 10 vine cu 6 concursuri distincte: Downhill, XC, Skate, Role, BMX și Streetball plus un super party aniversar!

tare ca piatra 2015Concursul de cross country se va desfășura pe 2 categorii – Amatori și Pro, pe un traseu ce include Munții Cozla și Cârlomanu, cu o diferență de nivel de până la 600m. Mai multe detalii urmează a fi publicate. Înscrierile se vor face online, pe website-ul evenimentului, care momentan este în construcţie, unde vor fi disponibile pachete Early Bird, cum a fost şi anul trecut.

Pe măsură ce apar noutăţi vă vom ţine la curent însă puteţi să aflaţi informaţii suplimentare şi de pe pagina oficială de Facebook.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + five =