Acum citesti
SRAM cumpără pedalele și brandul Time de la Rossignol Group

Americanii de la Sram anunță că au preluat controlul asupra mărcii franceze de pedale Time. Este vorba de întreaga gamă de pedale pentru mtb și șosea, plăcuțe și toate patentele companiei Time Sport. Achiziția a fost făcută de la grupul Rossignol.

foto: Road.cc

Fondată în 1987 la Nevers, Franța, pedalele Time au redefinit pentru cicliști, complianța ergo-dinamică, prin îmbunătățirea toleranței angulare și laterale a pantofului față de pedală, perfecționând echilibrul dintre performanță și confort.

În 1993 TIME a lansat pedalele pentru mtb, iar de-a lungul timpului pedalele Time pentru șosea și mtb, au ajuns pe podiumuri alături de legende precum Julien Absalon, (FRA), Greg LeMond (USA), Tom Boonen (BEL), Anna van der Breggen (NED) și Miguel Indurain (ESP).

“Time este o marcă legendară, fiind prima care s-a concentrat pe ergonomia mișcării circulare în timpul pedalării. Vom lucra în așa fel încât să păstrăm istoria și moștenirea companiei continuând inovația și calitatea”, spune Ken Lousberg, președintele SRAM.

De-a lungul anilor SRAM și-a extins gama fie prin lansarea de produse proprii, fie prin integrarea altor mărci. Achizițiile Sram includ: RockShox, Avid, Zipp, Truvativ și Quarq. Pedalele vor continua să fie comercializate sub numele Time.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + 5 =