Acum citesti
Sprijin pentru bicicliști, de la bicicliști

Incidentul de la marșul bicicliștilor bucureșteni din septembrie anul trecut nu a trecut nepedepsit. Comunitatea Bicicliștilor din București i-a intentat un proces șoferului vinovat, iar acum că dosarul s-a construit deja, sunt solicitate probe, de orice fel, care să-l însoțească. Astfel, orice înregistrări audio/video, fotografii și declarații ale celor implicați vor fi de mare folos, după cum precizează apelul pe care l-a făcut CBB pe pagina sa de facebook.

cbb

„Toată lumea își amintește incidentul de la marșul din septembrie 2013, când șoferul din imagine a intrat în coloana de bicicliști. Avocații cu care colaborăm au preluat cazul și au construit dosarul, care a ajuns acum la procuror.

Procurorul solicită probe, înregistrări audio/video, fotografii și declarații ale celor implicați. Ne interesează de la cei care au fost prezenți acolo aceste mărturii care să ajute la soluționarea cazului. Așadar, toți cei care și-au simțit viața sau integritatea pusă în pericol, începând cu intrarea mașinii pe bulevard și până la final, când poliția l-a condus pe șofer la secție, sunt rugați să ne contacteze.

De asemenea, toți cei care nu au fost implicați direct sau nu s-au aflat în pericol, dar au fost martori și dețin fotografii sau înregistrări audio/video, sunt rugați să ia legătura cu noi. Putem fi contactați prim mesaj privat direct pe pagina noastră https://www.facebook.com/CBBuc sau la adresa de e-mail [email protected]. Distribuiți acest mesaj, e important să ajungă la toți cei care pot ajuta ca acest caz să aibă o soluționare proporțională cu gravitatea faptei acelui șofer!”

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 4 =