Acum citesti
SkirtBike, ediția de toamnă

În cadrul celui mai mare eveniment dedicat bicicliștilor – BikeFest, SkirtBike.ro împreună cu Asociația Green Revolution organizează promenada SkirtBike- ediția de toamnă, dedicată tuturor biciclistelor care vor să demonstreze că pedalatul nu este numai un sport. Pe 30 septembrie, începând cu ora 15.00, fetele care vor dori să participe la această plimbare pe două roţi vor fi aşteptate în Parcul Izvor, la standul dedicat femeilor bicicliste, unde organizatoarele au pregătit o expoziție foto a evenimentului SkirtBike desfășurat în toată țara, o istorie ilustrată a ciclismului feminin și un Bike Art Bazar – tricouri pictate, broșe, ilustrații cu biciclete, fotografii cu bicicliste de altă dată transferate pe lemn, croitorie în stradă.

Regula nescrisă a evenimentului spune că fiecare participantă la SkirtBike trebuie să vină îmbrăcată într-o ţinută şic. Fie că vor veni în fustă sau rochie, fie că vor alege tocuri sau balerini, pălării sau eşarfe, participantele vor încerca să demonstreze că pedalatul înfrumuseţează. Traseul acestei ediţii începe din Parcul Izvor, se continuă pe Splaiul Independenței până în Parcul Politehnica. Apoi coloana se va îndrepta pe Splaiul Independenței cu sosire tot în Parcul Izvor.

Evenimentul SkirtBike a devenit o mișcare națională apreciată și s-a desfășurat anul acesta în 7 orașe din țară: București, Timișoara, Iași, Sibiu, Arad, Baia Mare și Drobeta-Turnu Severin, adunând împreună în jur de 1900 de femei, cea mai mare prezenţă fiind la Timișoara.

În final, SkirtBike este un eveniment de imagine ce atrage atenţia asupra problemelor bicicliştilor din Bucureşti şi nu numai și îşi propune să încurajeze toate femeile să folosească bicicleta ca mijloc de transport, ajutându-le să înţeleagă faptul că pedalatul nu le restricţionează în niciun fel activităţile de zi cu zi. Atunci când pedalezi poţi purta orice fel de îmbrăcăminte îţi doreşti, fără să îţi pierzi propriul stil. Feminitatea există şi pe două roţi!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 12 =