Acum citesti
SkirtBike 2013 se va desfășura simultan în mai multe orașe

În comunitatea bucureșteană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport și au găsit în aceasta un mod de exprimare și chiar un stil de viață. Mersul pe bicicletă este benefic pentru sănătatea, suplețea, veselia și libertatea femeilor, iar aceste lucruri le-au descoperit tot mai multe femei, din toată țara, care au fost inspirate de SkirtBike.

skirtbike_2013

SkirtBike este o promenadă pe străzile Bucureștiului, o plimbare adresată doamnelor și domnișoarelor iubitoare de frumos, de mișcare, de libertate și de bicicletă. Proiectul, inițiat în anul 2010 de două bicicliste – Oana Deliu și Andreea Toader, este singurul eveniment biciclist din România destinat cu precădere femeilor, la care doamnele și domnișoarele își etalează feminitatea, exprimându-se în stilul lor unic și cochet. În 2 iunie 2013, evenimentul se va desfășura simultan în București, Timișoara, Iași, Cluj, Sibiu, Drobeta-Turnu Severin, Baia Mare, Arad și Alba-Iulia, și posibil și în Brașov, și se dorește a fi o manifestație cu stil și bună-dispoziție.

Organizatoarele acestui eveniment îşi propun să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mod de viaţă, în transportul lor de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea, ele putând purta orice fel de îmbrăcăminte fără a-şi pierde feminitatea. Scopul acestui proiect este de a promova şi susține ciclismul ca stil de viaţă, prin intermediul unor evenimente de anvergură accesibile publicului larg. Și vorbind de public, SkirtBike se adresează femeilor de toate vârstele active, optimiste, chic, interesate de partea frumoasă a vieții, atente la tendințe, dedicate unui stil de viață sănătos și modern. Acestea sunt invitate să participe îmbrăcate în ținute cât mai chic, pentru a demonstra că bicicleta reprezintă un accesoriu al feminității, al frumuseții și al libertății de mișcare.

Succesul inițiativei SkirtBike este incontestabil, dovadă stând numărul mediu de participante la fiecare ediție, în jur de 300 de femei și 500 de participanți per total.

Foto: Facebook SkirtBike

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 3 =