Acum citesti
Sistemul de monitorizare MetroCount instalat pe pista de biciclete de pe Calea Victoriei

Asociația Adevărații Veloprieteni a instalat pe pista de biciclete de pe Calea Victoriei din București, un sistem de monitorizare a traficului velo. Sistemul se numește MetroCount și poate masura viteza bicicletei, numărul de bicicliști care folosesc pista, sensul de deplasare și distanța dintre roțile bicicletei. Sistemul este solid și rezistă inclusiv la greutatea mașinilor dacă se întâmplă să treacă peste.

foto @AdevaratiiVeloprieteniRomania

“Astăzi (8 iunie) am reușit să montăm un sistem MetroCount pe Calea Victoriei. Un dispozitiv ce numără bicicliștii ce trec pe pista din zonă. Dispozitivul este non-invaziv și nu afectează în nici un fel calea de rulare. Astfel vom afla cu exactitate câți bicicliști tranzitează zona respectivă. Mulțumim MetroCount pentru device, @frenchbakeryvictoriei134 pentru găzduire și Pegas pentru dispozitivul de securizare”.

foto @AdevaratiiVeloprieteniRomania

Sistemul este util pentru că astfel se va afla numărul real de bicicliști (nu estimat) care folosesc pista de biciclete. Informațiile vor fi utile în viitor pentru susținerea dezvoltării infrasctructurii velo din București.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + fifteen =