Acum citesti
Scoate-ți MTB-ul pe munte la Vidraru Bike Challenge

vidraru-bike-challenge-2016-home-cover-1Excelent! Ai un MTB! Probabil unul destul de performant! O mică minune a industriei și tehnologiei moderne, acest tip de bicicletă este capabil de lucruri incredibile. Cu 9, 10, 11 și mai nou chiar cu 12 pinioane, cu 1, 2 sau 3 foi de angrenaj, bicicleta ta oferă rapoarte care te pot urca până și pe cele mai abrupte poteci. Frânele pe disc hidraulice sunt capabile să controleze coborârile abrupte și lungi fără probleme, din vârful muntelui până jos în vale. Anvelopele cramponate, cu o structură internă și materiale sofisticate, se agață de bolovani și își fac loc prin noroaie cu o tenacitate nemaiîntâlnită, toate pentru ca tu să ai o zi de neuitat!

Vidraru Bike Challenge vă așteaptă din nou anul acesta, pe 25 iunie, într-o variantă îmbunătățită. Pe lângă deja celebrul traseu de 90 km și 2400 m diferență de nivel care urcă până sus în zona alpină și cel scurt de 35 km și 1200 m diferență de nivel, mult mai dificil decât pare la prima vedere, acum veți avea la dispoziție și un traseu intermediar, de 50 km cu 1700 m diferență de nivel, care va oferi aceleași senzații ca și traseul lung pentru cei care consideră că 90 km e prea mult.

trasu-lungtraseu-mediu-vbctraseu-scurtÎnscrierile sunt încă deschise pe pagina competiției. Aveți ocazia să pedalați la unul dintre puținele concursuri de ciclism montan din România, ratați ocazia și MTB-ul vostru nu o să vă ierte niciodată…

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 5 =