Acum citesti
Rucsaci pentru cicliști de la Shimano

După multe ore de proiectare și teste, Shimano poate să ridice cortina privind gama de rucsaci pentru 2013. Programate să fie disponibile din octombrie 2012, noile produse înglobează caracteristici de top, de la greutate redusă la o formă ergonomică.

Gama ACCU3D este special făcută pentru a fi cât se poate de comodă când ciclistul se află pe bicicletă. Fiecare parte a rucsacilor este făcută să stea mulată pe spatele celor care îi poartă, forma aerodinamică și materialele ușoare din care sunt realizați fiind niște trăsături care nu fac decât să sporească performanța acestor rucsaci.

Colecția ACCU3D este alcătuită din 4 modele: Unzen, Rokko, Tsukinist și Osaka.

ACCU3D Unzen (foto sus) este un rucsac potrivit riderilor montani cu un stil mai agresiv. Are mai multe curele cu care poate fi prins, iar acest sistem asigură si o circulație bună a aerului între rucsac și spatele ciclistului. Disponibil în 3 mărimi (6 litri, 10 litri și 15 litri), Unzen are și un sistem de hidratare foarte eficient, dar și buzunare pentru scule, buzunare laterale ușor accesibile și suport pentru dispozitive de iluminat.

Rokko este un rucsac pentru utilizare universală. Potrivit atât turelor de weekend de la munte, cât și deplasărilor făcute în oraș, daypack-ul de 12 litri are și acesta un sistem de hidratare eficient precum și alte trăsături care îl fac practic.

Tsukinist este un model special destinat celor care fac naveta pe două roți. De fapt, tsukin înseamnă navetist în limba japoneză, iar rucsacul are tot ce îi trebuie unui asemenea biciclist: capacitate mare (20 sau 30 de litri), spațiu între partea de spate și spatele ciclistului pentru o aerisire bună, secțiune întărită în interiorul său pentru laptop, buzunar pentru smartphone și pelerină impermeabilă cu care să acoperi rucsacul în caz de intemperii.

Osaka este modelul destinat curierilor care folosesc bicicleta pentru a-și onora comenzile, cu o capacitate generoasă, de 25 sau 35 de litri, o formă aerodinamică și un interior bine compartimentat.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + nineteen =