Acum citesti
Proiecție de imagini din „Ocolul Dobrogei în 8 zile”

Clubul de Cicloturism Napoca invită publicul joi, 25 septembrie 2014, de la ora 20:00, la Casa TIFF pentru a vedea colecția de imagini rezultată în urma Turului Dunării. Bogdan Lucian Adumitroaie va fi maestrul de ceremonii, acesta fiind unul dintre cei 10 voluntari care au străbătut pe bicicletă sute de kilometri de-a lungul Dunării.

dobrogea

Va fi o ilustrare fotografica a participarii acestui membru CCN la etapa 2014 a proiectului cicloturistic “Turul Dunarii” coordonat de Cycling Romania si Asociatia ROI, cu rol de documentare de-a lungul viitoarei magistrale cicloturistice transeuropene „EuroVelo nr.6”, care coincide in aceasta zona si cu Traseul Cicloturistic al Dunarii (DCR). Actiunea s-a derulat in perioada 1-9 septembrie 2014, de catre 10 tineri voluntari, care au parcurs pe bicicleta peste 400 km, de la Calarasi la Tulcea, pe mai multe variante, pentru a investiga trasee si obiective turistice pe malul Dunarii si in zonele adiacente, actualizand si completand informatiile colectate in actiunile similare derulate de Clubul de Cicloturism „Napoca” in 2007 si respectiv 2010.

Tura, plina de farmec, a cuprins intalnirea cu oameni primitori, cu povesti interesante, precum si descoperirea multor locuri mai putin cunoscute public dar care merita vizitate. Doar cateva exemple: strugurii din vie, geamia din Babadag, mesterul din Salcioara, muzeul din Visina, cetatea Enisala, capul Dolosman sau campingul prietenos cu cicloturistii din Partizani, in inima Deltei Dunarii. Si deliciile culinare, precum traditionalul bors de peste intră pe listă.

Via CCN

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =