Acum citesti
Pentru magazinul BikeXpert, e Black Friday din nou

De trei ani de zile magazinul BikeXpert s-a aliniat modei numite Black Friday, dar în acest an îi aduce și o notă personală. La cererea clienților, cei de la BikeXpert s-au gândit să reediteze succesul de săptămâna trecută și au pregătit noi reduceri, unele chiar de până la 70%, sub umbrela campaniei intitulate “Black Friday 2.0”.

xpert

Dintre produsele aflate la reduceri înșirăm câteva:

Pentru a vedea lista întreagă de oferte va trebui să consulți secțiunea specială a site-ului www.bikexpert. Ca orice ofertă, este supusă unor termeni și condiții:
– Ofertele sunt valabile atat pentru comenzi online dar si in magazine, totusi clientii din magazine au prioritate fata de comenzile online.
– Stocurile sunt limitate si nu se actualizeaza in timp real pe site (site-ul se actualizeaza la interval de cateva ore). Va functiona regula primul venit, primul servit, iar comenzile vor fi confirmate telefonic.
– Magazinele vor fi deschise vineri intre orele 10:00 si 20:00 si sambata intre 10:00 si 16:00
– Comenzile online se proceseaza doar vineri, cele intrate vineri dupa ora 17:00 se vor procesa marti, 2 decembrie. Luni 1 decembrie magazinele sunt inchise!
– Pentru comenzi online cu trimitere in tara raman valabile conditiile normale de transport gratuit la comenzi peste 250lei si in cazul bicicletelor acestea se livreaza montate complet si reglate final, gata de utilizare.
– Ofertele sunt valabile pana sambata ora 16:00 cand magazinele se vor inchide.
– Ofertele sunt valabile inclusiv pentru plata cu cardurile de rate acceptate (pe site avem Star BT, Card Avantaj si BRD Finance, iar pentru rate in magazin avem Card Avantaj si Garanti Bonus Card)

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + 10 =