Acum citesti
Peloton Bike, bicicleta staționară din carbon cu consolă integrată

Mai mult dedicată fitness-ului, Peloton Bike este o bicicletă staționară cu niște trăsături care o plasează printre produsele de top ale acestei categorii. De fapt, chiar este ceva atipic, din moment ce este fabricată din carbon și are integrată și o consolă cu o putere de calcul impresionantă, dar are montate și componente folosite pentru bicicletele clasice.

peloton

Desfășurarea de forțe a newyorkezilor de la Peloton imbină designul cu tehnologia și calitatea de top, chiar dacă bicicleta nu va părăsi incintele închise. Producătorii pun accentul pe consola de 21,5 inch care permite conectarea cu orice dorești să urmărești prin live streaming, în special ora de spinning de la care poți participa acum de-acasă. Mai mult, este dotată și cu microfon, așa că poți interacționa mai îndeaproape cu restul colegilor de pedalat staționar. Trecând peste partea socială a Peloton Bike, unitatea înregistrează și parametri de efort precum putere, cadență, calorii arse și altele, lucruri esențiale pentru un antrenament eficient.

De asemenea, un avantaj tehnic consistent îl reprezintă transmisia pe curea a Peloton Bike, care reduce semnificativ nivelul de zgomot și elimină complet nevoia de întreținere pe care clasicul lanț ar implica-o. Rezistența folosită este una magnetică și nu folosind saboți, ceea ce iarăși este un bonus dacă nu te încântă schimbatul respectivelor piese, totodată ajutând și la o modulație mai fidelă a înfrânării pe care o stabilești. Poți alege chiar mai multe moduri, să fie la un anumit nivel, ori rezistența să crească treptat când atingi anumiți parametri. Și, în același timp, faptul că beneficiază de componente folosite pe biciclete reale, cum ar fi șaua sau pedalele Look Delta, nu face decât să apropie Peloton Bike de ceea ce ar presupune o tură autentică de pedalat.

Via Peloton

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × five =