Acum citesti
Pedalând militărește: Arsenal Park Military Bike Race

Verde pentru Biciclete, Asociaţia Liman Bike Race şi Arsenal Park organizează duminică, 23 iunie 2013, competiţia sportivă Arsenal Park – a Military Bike Race .

arsenal

Arsenal Park – a Military Bike Race este singurul concurs de biciclete organizat într-o locaţie unică în Romania: Arsenal Park Transilvania, complex turistic cu specific militar. În cucerirea trofeelor se pot intrece toţi bicicliştii din ţară şi străinătate, pasionaţi de cross-country şi nu numai. Bătălia se va da pe traseele marcate din jurul complexului turistic, pe o distanţă de 11 kilometri, de-a lungul căruia sunt poziţionaţi strategic arbitri şi supraveghetori de traseu.

Cei interesaţi au avut posibilitatea de a se înscrie online pe www.pedaleaza.ro şi www.arsenalpark.ro, însă doritorii se pot înscrie şi la faţa locului (în ziua concursului), în intervalul orar 9:00-10:00.  În ziua premergătoare concursului vor avea loc şi antrenamente libere ale participanţilor. Intrarea în concurs se va realiza pe baza cărţii de identitate.

Categoriile de concurs şi numărul de ture aferente sunt:

•             KIDS: sub 12 ani (fete/baieti) – o tură specială

•             JUNIORI: 12 – 18 ani (fete/baieti) – o tură

•             SENIORI: 18 – 35 ani (fete/baieti) – 2 ture

•             VETERANI: peste 35 ani (fete/baieti) – o tură

Vezi Comentarii (6)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =