Acum citesti
Noile Maxxis Shorty 2021

Noul Maxxis Shorty a primit câteva modificări importante pentru 2021, este disponibil în diametrul de 27.5 sau 29 de inch, în două versiuni: EXO – pentru poteci de munte sau enduro și Downhill. Lățimea este aceeași indiferent de diametrul anvelopei, anume de 2.40, iar mixurile de gumă disponibile sunt 3C MaxxTerra și 3C MaxxGrip.

Așadar, design-ul carcasei a fost schimbat, iar cramponul lat central a fost acum împărțit în alte două crampoane mai mici. Alte două identice urmează pe suprafața de rulare, apoi încă două – semnificativ distanțate unul de altul, toate având o înălțime medie. Noul design are rolul de a oferi o aderență mai bună pe rădăcini și pietre, așa cum menționează cei de la Maxxis. Crampoanele laterale au fost de asemenea regândite pentru a oferi o aderență crescută în viraje.

Pe scurt, în afară de performanțele mai sus amintite, poate fi adăugată și capacitatea mai bună de a opri bicicleta dar și capacitatea de autocurățare, noroiul dispărând astfel mai repede de pe carcasă în timp ce anvelopa rulează.

Condițiile de utilizare rămân cele umede dar și praful, iar prețurile recomandate sunt de 69.90 euro pentru EXO Casing și 74.90 euro, pentru Downhill Casing.

via Maxxis

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =