Acum citesti
No Stress Triathlon&Party include două evenimente în 2013

În acest an, organizatorii No Stress Triathlon&Party au decis să mărească oferta și pun la cale două evenimente, unul lângă București, pe Domeniul Mogoșoaia, și celălalt în stațiunile litorale Neptun și Olimp.

Primul va avea loc pe 29 iunie și va avea numeroase categorii de participare, astfel încât să fie deschis cât mai multor concurenți. Proba de înot va fi în lacul Mogoșoaia cu start și sosire la pontonul de la Zumbaala Wakepark , apoi se pedalează prin pădurile din zonă, pe lângă lac, pe câmpuri și prin domeniul Mogoșoaia. Ultima probă, alergarea, se va desfășura prin parcul secular al Palatului Mogoșoaia.

Cel de-al doilea eveniment va avea loc în ultima zi a lunii august. Se va înota în apa mării cu start din Olimp, plaja Paparatzzi, apoi se pedalează pe un traseu off-road în proporție de 90%, prin păduri, pe faleza dintre Olimp și Costinești. Se va intra pe o porțiune de asfalt de aproximativ 2 kilometri, apoi se intră din nou în off road pe faleză, pe lângă lacul 23 August, din nou prin pădure și se coboară câtre plajă. Alergarea de 5 kilometri este exclusiv pe malul mării, pe nisip tare și mai puțin tare, pe lângă faleza către Costinești și retur către linia de sosire, în Olimp.

Mai multe detalii despre cele două competiții pot fi găsite pe site-ul dedicat.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 + 19 =