Acum citesti
No Stress Triathlon 2013: A fost la Mogoșoaia, urmează la Olimp

Pe 29 iunie 2013, a avut loc pentru prima oară la Mogoșoaia competiția No Stress Triathlon&Party. Vremea a fost superbă, 26-29 grade, fără vânt, apă perfectă la 23 de grade, iar traseul de bicicletă uscat. Nebunia a început la ora 9 dimineața, la ora 10 dându-se efectiv startul.

no_stress

Cei  505 de participanții au primit înainte de probe un kit al “supraviețuitorului”, iar pe parcurusul competiției au fost răsfățați în 3 puncte de alimentare cu apă, banane, lămâi, portocale, ciocolată și energizante, și au fost aclamați pe perioada probelor de peste 2.000 de spectatori.

Din cei 505 de participanți, 164 au fost înscriși la individual masculin (125 individual masculin tura scurtă și 39 masculin tura lungă), 13 la individual feminin (3 la tura lungă și 10 la tura scurtă) și 118 ștafete cu 328 de participanți. Între aceștia, la ștafetă s-au prezentat și echipe din partea unor companii multinaționale precum HP, BCR, Nestle, UBI Soft, Vodafone, Erikson, Guerilla și CEC Bank.

Ce rezultate au fost?

Cel mai bun timp (tura scurtă) : 1 oră și 25 minute – echipa Lotus Bike

Ultimul sosit (tura scurtă): 3 ore și 47 minute

Cel mai bun timp (tura lungă) – Sorin Boriceanu – 2 ore și 37 minute

Ultimul sosit (tura lungă): 5 ore și 5 minute

Munca depusa nu a fost în van, fiind oferite peste 100 de premii în produse de la sponsori, în valoare totală de 67.000 RON. Și tombola a fost bogată, concurenții având șansa la o bicicletă CROSS de la distribuitorul Cross România, Biciclop, două biciclete MTB LX1 și FX1 de la Sport Addict,  1 echipament oferit de Le Coq Sportif de 1.500 lei și 12 vouchere de la World Class – abonament de 1 lună.

S-au deschis înscrierile pentru 31 august în Olimp! Sunteți așteptați cu mic, cu mare, la o recidivă a bunei dispoziții și a competiției la nivel înalt, deci va fi un week-end No Stress cu mișcare, voie bună și petrecere. Toți cei care au “absentat” la ediția de București își pot lua revanșa  pe 31 august în Olimp la o nouă ediție No Stress Triathlon& Party. Detalii pe http://www.nostresstriathlon.ro/.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + 3 =