Acum citesti
Maratonul Bucegilor 2013 – pe două roţi în vârf de munte

Padina Fest te invită anul acesta pe 4 august la a treia ediţie a Maratonului Bucegilor, o întrecere mountainbike cross country, la altitudine de până la 2.000 de metri. Traseul, de aproximativ 40 de kilometri, cu o diferență de nivel de 1.000 de metri, va avea startul pe platoul Lunca Padinii și va trece pe lângă numeroase obiective turistice: Lacul Bolboci, Șaua Dichiului, Babele, Sfinxul, Valea Dorului, Piatra Arsă, Cerdacul și Peștera.

maratonul_bucegilor_afis

La al treilea an de desfășurare, Maratonul Bucegilor este un concurs dedicat tuturor mountainbikerilor, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi. Dar oferta nu se oprește aici. Pentru amatorii de trail running este pregătită a doua ediţie Direcţia Omu, concurs de alergare montană în care participanţii trebuie să atingă vârful Omu, cel mai înalt punct din masivul Bucegi şi să termine cursa înapoi în zona de festival.

Întrecerea pe două roţi este integrată într-un festival de 5 zile dedicat muntelui. Padina Fest revine în forţă cu a patra ediţie între 31 iulie şi 4 august 2013 pe Platoul Padina, Munţii Bucegi cu activităţi montane, workshopuri, concerte şi întreceri sportive chiar în mijlocul naturii.

Promovarea munților Bucegi şi a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montană şi ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural rămân priorităţile Padina Fest. Maratonul Bucegilor işi propune să susţină sportul ca stil de viaţă, indiferent de profesie sau vârstă. Pentru înscrieri, noutăţi şi surprize intraţi  pe www.padinafest.ro/mtb și www.facebook.com/padinafest. Biletele sunt disponibile în reţeaua myticket.ro.

Ediţia 2013 se bucură de implicarea Volksbank, Generali Asigurari, Dorna şi Federaţia Română de Ciclism care cred în ideea de sport ca mod de viaţă. Padina Fest implică o logístică impresionantă la care îşi aduc contribuţia 360 Revolution, Consiliul Judetean Dâmboviţa, Primaria Moroeni, echipele de salvamontisti, Hotelul Peştera, cabanierii din zonă şi Administraţia Parcului Natural Bucegi. Partenerii media ai maratonului sunt Radio Guerilla, FreeRider.ro, Dirt Bike, Smart Atletic, Ciclism.ro, Liber în mişcare, Bike Time.ro, CarpatBike şi mulţi alţii.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × four =