Acum citesti
Mâine, marșul bicicliștilor clujeni

JOI, 26 iulie 2012, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 58-a din seria “critical mass” inceputa ca serie lunara in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta. Intalnirea participantilor va fi in PIATA UNIRII, incepand cu ora 17:45. Startul efectiv al marsului va fi la ora 18:00.

Actiunea are rolul principal de a transmite noilor autoritati locale alese in iunie 2012, dar si altor autoritati, publicului si presei un semnal in directia promovarii utilizarii bicicletei ca mijloc cotidian de transport in oras, componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.

Dincolo de acest scop militant este desigur si o ocazie de intalnire, cunoastere si pedalare in comun a biciclistilor clujeni, tot mai numerosi in ultimul timp in ciuda lipsei de facilitati adecvate.

Traseul marsului este:  P-ta Unirii – bd. Regele Ferdinand – str.G.Baritiu – Splaiul Independentei – str.E.Grigorescu – str.Donath – str. Miraslau – bd. 1 Decembrie 1918 – pista biciclete pe malul Somesului – str. Uzinei Electrice – al.Stadion – str.G.Cosbuc – Cl.Motilor – str.P.Maior – p-ta L.Blaga – str.Napoca – p-ta Unirii.

Detalii despre actiunea de joi si despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe www.ccn.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =