Acum citesti
Klaus Iohannis: „Vrem să deschidem oraşele pentru biciclişti”

Se pare că micii și gălețile pierd teren în campania electorală și avem parte de tot mai multe mesaje realmente legate de chestiuni utile pentru cetățeni. Un astfel de mesaj a fost lansat de candidatul Klaus Iohannis, ieri, când acesta a efectuat o plimbare între Parcu Herăstrău și Palatul Parlamentului pe bicicletă.

iohannis

Foto: Mugur Vărzariu

„Ce am făcut noi acuma este practic un simbol că vrem să deschidem oraşele pentru biciclişti, sper să înţeleagă cine trebuie să înţeleagă acest semnal. Eu vă încurajez pe toţi să folosiţi în continuare bicicletele şi cu siguranţă cu timpul şi oraşele noastre se vor potrivi mai bine pentru biciclişti. Sibiul, recunosc, este mai biker-friendly, cum se spune, fiindcă aşa am vrut să fie şi aşa lucrăm de ani de zile să-l facem, dar lucrurile se pot rezolva relativ uşor. Inclusiv în Bucureşti, dacă există voinţa politică, se poate”, a declarat Klaus Iohannis la finalul traseului parcurs (sursa: digi24.ro)

Trecând peste mesajul electoral  care poate fi considerat relativ credibil dat fiind trecutul lui Iohannis, trebuie să remarcăm faptul că la nivel de politică s-a sesizat numărul crescând de persoane care utilizează frecvent bicicleta, în diferitele ei scopuri. Și, de ce nu, să semnalăm că pentru prima dată, un candidat la funcția de președinte al României apelează la un astfel de eveniment care presupune deplasarea cu ajutorul bicicletei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − 4 =