Acum citesti
Juliana Bicycles recrutează atlete pentru imaginea mărcii

Juliana Bicycles, compania soră a celor de la Santa Cruz, este primul fabricant axat exclusiv pe producerea de biciclete pentru femei. De la simple biciclete din aluminiu până la bolizi minunaţi din carbon, toate doar pentru doamnele şi domnişoarele curajoase şi talentate.

Juliana Bicycles Anka Martin foto vitalmtb-com

Astăzi Juliana Bicycles a anunţat că îşi extinde programul de ambasadori ai mărcii însă din păcate acesta este limitat la SUA şi Canada. Este totuşi bine de ştiut că Juliana caută atlete din 3 categorii: concurentă – la categoriile pro sau elite, persoană foarte competitivă în concursurile la nivel naţional; ambasador – persoană de sex feminin care antrenează sau este cunoscută pe scena locală de mtb; junioare – în vârstă de 18 ani sau mai puţin care concurează la curse naţionale. Dacă bifezi la una din aceste 3 categorii şi locuieşti în SUA sau Canada, ai şanse să devii una din persoanele care va reprezenta marca Juliana Bicycles în lume.

Drept exemplu iată filmul de prezentare al ciclistei Anka Martin, o sportivă cât se poate de obişnuită, fără aspiraţii deosebite, dar care este întotdeauna în prim plan atunci când vine vorba de downhill, all mountain, enduro şi Juliana Bicycles.

[vimeo id=”110802149″ width=”600″ height=”350″]
Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × three =