Acum citesti
Încălțăminte pentru e-bike de la Shimano: ET5 și ET3

Shimano a decis să lanseze pe piață o pereche de încălțăminte special concepută pentru e-bike-uri. În fond, n-am înțeles exact ce-ar putea avea special, așadar ca să-mi lămuresc mirările m-am pus să citesc comunicatul de presă. Și am aflat că noile perechi sunt de Touring, iar asta însemnă că pot fi folosite de orice e-bike-uri care petrece timp în natură și nu pune performanța pe primul loc. ET5 și ET3 se oresc a fi o combinație și o alternativă între și pentru cei care poartă perechi distincte pentru sport și pentru deplasări lejere. Secretul noilor pantofi este talpa, care reprezintă o combinație ideală între rigiditate și confort: nici prea rigidă, dar nici prea moale.

Astfel, cu ajutorul design-ului noii tălpi, aceștia îți vor proteja musculatura și vor fi în același timp cu 50% mai rigizi decât o pereche convențională pentru sport. Partea de contact cu pedala este special concepută pentru a oferi o adrență foarte bună, chiar și în condiții de umiditate. Cei de la Shimano susțin că noua pereche este destul de eficientă chiar și la mersul pe jos, iar profilul tălpii te va susține pe teren denivelat, fie că urci sau cobori la picior. Elementele reflectorizante au fost de asemenea incluse pentru a-i face pe utilizatori mai vizibili pe timp de noapte.

Perechile dedicate bărbaților vor putea fi achiziționate în măsurile 38-48, în culorile negru, roșu și galben, pe când cele dedicate femeilor, în dimensiunile 36-42, culorile disponibile fiind auriu și albastru. ET5 este modelul mai scump, fiind disponibil pentru 99.95 euro, iar ET3 – pentru 79.95 euro. Diferența principală este sistemul de prindere și aerisirea, restul de caracteristici fiind similare. Niciunul dintre cele două modele nu sunt disponibile cu prindere pentru pedalele SPD.

via Shimano

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =