Acum citesti
În Sibiu, mersul pe bicicletă este lucrativ

Cu ajutorul bicicletei, poți câștiga bani buni în Sibiu. Nu vorbim despre a lucra ca curier pe bicicletă sau a te afla în postura de ciclist profesionist care câștigă Turul Sibiului, ci despre un restaurant care oferă reduceri clienților veniți cu bicicleta și despre angajații Parohiei Evanghelice și a filialei companiei de anvelope Continentale din orașul de pe Cibin.

sibiu

Restaurantul Kulinarium, aflat în Piața Mică a Sibiului, oferă o reducere de 10% clienților care ajung cu bicicleta la respectivul local. ”Încercăm prin această reducere să intrăm puțin în trendul Sibiului, de oraș verde, ce susține mersul cu bicicleta. Singura condiție pentru a beneficia de această reducere este să ajungi aici cu bicicleta, iar reducerea va fi aplicată la nota de plată”, declară administratorul restaurantului Kulinarium, pentru publicația Turnul Sfatului.

Continental Automotive Systems, care aparține de gigantul german, duce lucrurile o idee mai departe și răsplătește cu câte un leu fiecare kilometru parcurs de către angajați, chiar dacă banii strânși sunt pe urmă donați în scopuri umanitare. Dar cele mai vechi state în răsplătirea angajaților care „biciclesc” este Parohia Evanghelică din Sibiu, care contorizează distanțele parcurse de fiecare angajat și oferă 60 de bani pentru fiecare kilometru parcurs, sumă care se decontează la finele fiecărei luni. O singură întrebare rămâne: de ce la Sibiu se poate și în rest nu?

Sursa: Turnul Sfatului

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − fifteen =