Acum citesti
Husă pentru bicicletă Ratio

Dacă ești una din persoanele care suspinau după un mod în care să poți lua bicicleta cu tine oriunde ai merge fără a o monta și demonta într-una, dar și a o feri de lovituri, Ratio are o soluție pentru tine: husa Traveler.

După multă muncă, Ratio a reușit dezvoltarea unei huse în care să încapă orice tip de cursieră, de orice dimensiune. Traveler se distinge de celelalte huse prin faptul că este foarte eficient compartimentată și este foarte facil de transportat.

Exteriorul este realizat din microfibră de poliuretan, rezistentă la frecare și impact și este impermeabilă. Fermoarele, care străbat husa în întregime, sunt și acestea fabricate dintr-un material impermeabil.

Un alt atu al acestei huse este scheletul metalic din aluminiu în care se prinde bicicleta. Furca de față se așează într-un suport ce poate fi reglat, în timp ce prinderea părții de spate este protejată de piesă metalică. După montarea cadrului bicicletei, roțile se pot introduce în buzunarele laterale ale husei făcute din Velcro.

Ghidonul nu trebuie demontat, acesta fiind protejat de două întărituri aflate pe laturile husei. În plus, există și mai multe curele cu care poți fixa componentele aflate în interiorul husei.

Greutatea totală a Ratio Traveler este de 6,5 kilograme, iar mai multe informații poți găsi aici.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + seven =