Acum citesti
Hamac La Siesta, oricând potrivit pentru o tură

Dacă pedalezi mult și ai nevoie de odihnă pe măsură, poate că un hamac este o idee mai mult decât agreabilă pentru a petrece în aceasta clipe de liniște totală. Cei de la SportAddict ne anunță că au în gamă hamacul La Siesta Colibri, mic, colorat și extrem de ușor.

clh15-4_ambiance_400_1200px Fiind extrem de ușor și de compact devine foarte ușor de cărat, oriunde te-ai deplasa, în pachet fiind inclus și sistemul de suspensie. Desfășurat, Colibri acesta măsoară 2.5 m lungime și 1.5 m lățime, așadar o dimensiune generoasă.

hamacInstalarea se face simplu cu ajutorul soluției de suspendare EasyAdjust, ce include 2 corzi din poliester, a câte 3 metri fiecare și 2 SmartHooks, cârlige rezistente din fibră de sticlă. Astfel, acesta poate fi prins de o multitudine de obiecte, de la triunchiuri de copac până la diverse suporturi. Este confecționat din mătase de parașută, un material ultraușor, respirabil, extrem de robust care se usucă rapid, la nevoie.

Suportă o greutate de maxim 180 de kg, deși este gândit pentru o singură persoane, iar la nevoie, poate fi oricând transformat într-o pătură de picnic. Poate fi achiziționat pentru 159 de lei, de pe site-ul sportaddict.ro, unde poți găsi mai multe informații despre acesta.

via SportAddict

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 18 =