Acum citesti
Haine și mănuși noi, de la… Muc-Off

Dacă auzeai mai des de Muc-Off când venea vorba de produse de curățare și întreținere pentru biciclete, de acum înainte vei putea auzi și despre hainele pe care aceștia le produc special pentru mountainbikeri. Desigur, nu este vorba despre orice fel de haine, ci despre unele impermeabile, de mare ajutor în zilele ploioase sau noroioase.

Prima pe listă este jacheta, Technical Riders Jacket, care pe lângă faptul că arată cool – integrând perfect partea de imagine a Muc-Off, are și o impermeabilitate mare de 20.000mm și o respirabilitate cu aceeași valoare (dar nu în mm). Materialul este totuși foarte flexibil și este croit ergonomic, pentru confort sporit. Va avea două buzunare laterale și unul la piept, plus multe alte spații de depozitare a diferitelor obicete. Jacheta este prevăzută și cu aerisiri, în cazul în care te supraîncingi sau devine brusc prea cald afară (să nu uităm totuși că este neagră). Aerisirile se află sub brațe și pot fi deschise cu ajutorul unui fermoar. Disponibilă în dimensiuni de la XS pânș la XXL, aceasta va avea un preț recomandat de 214 euro.

O pereche de pantaloni care să se potrivească cu jacheta este de asemenea disponibilă. Se numește Technical Riders Shorts și împarte de principiu aceleași calități cu jacheta, așa cum era de așteptat. Trei buzunare cu fermoar sunt disponibile, în dimensiuni de la XS la XXL. Costul de achiziție va fi de 98 de euro.

Pentru zilele uscate există o bluză cu mânecă lungă, aerisită și flexibilă, dar care poate fi achiziționată și în versiunea cu mânecă scurtă. Un material care ajută la curățarea lentilei ochelarilor este integrat cu fiecare bluză. Varianta cu mânecă lungă va costa 56 de euro, pe când cea cu mânecă scurtă, 49 de euro.

Ultimele, dar nu cele din urmă, sunt mănușile. Combinația de culori este demențială, au design Slip-On și sunt prevăzute în partea superioară cu un material 4-Way-Strech, așadar pe scurt – unul care se întinde eficient. Are silicon pe degete și pe palmă pentru extra-adevrență și pot fi folosite cu ecranul tactil al smartphone-ului. Costul de achiziție va fi de 37 de euro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 2 =