Acum citesti
FRC organizează curs de arbitrii pentru mountain bike, la Cluj-Napoca

Ca urmare a nevoii tot mai mare de cunoscători ai regulamentului Uniunii Cicliste Internaționale în materie de mountain bike, Federația Română de Ciclism va organiza primul curs de formare pentru arbitrii ce doresc să supervizeze competițiile de profil. Seminarul va avea loc în data de 27 aprilie, la Cluj-Napoca.

arbitrii_frc

Cei care doresc să ia parte la curs sunt rugați să consulte actualul regulament UCI și FRC în materie de organizare, reguli, sancțiuni și proceduri ale curselor de mountain bike. Radu Zemianschi, comisar UCI, va fi amfitrionul reuniunii și va răspunde întrebărilor ridicate de participanți. La finalul zilei va avea loc o evaluare a cunoștințelor dobândite de aspiranți, sub forma unui test grilă ce va cuprinde aspectele generale din regulament.

Pentru că ziua următoare seminarului este data în care are loc Maratonul Făgetului, cei care au luat parte la instruire vor putea să își pună în practică cunoștințele. Cei care au nelămuriri sau întrebări suplimentare, se pot adresa direct lui Radu Zemianschi scriindu-i pe adresa [email protected].

FRC declară că acest seminar este primul dintr-un șir mai lung pe care îl plănuiește pentru acest an, iar următoarele astfel de evenimente vor fi anunțate din timp.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one − one =