Acum citesti
Forțe proaspete pentru BUS-Giant în 2013

Cu un sezon competițional care bate la ușă, echipele de ciclism fac ultimele pregătiri înainte de debutul duelurilor pentru victorie. BUS-Giant este cea mai recentă echipă care și-a perfectat lotul în vederea acestui an, iar capete de afiș ale formației ce țintește cursele de cross-country olimpic și marathon sunt noii veniți și bicicletele ce urmează a fi folosite.

Cea mai mare noutate pentru 2013 este că echipa formată din Beata Piringer, Monica Cojocaru, Daniel Dascăl, Răzvan Jugănaru, Marian Frunzeanu şi Andrei Popa s-a mărit cu încă 3 sportivi, mai precis cu Vanessa Plumbotă, Irina Dumitru şi Ovidiu Butuza. Așadar, BUS-Giant nu doar că și-a asigurat serviciile unor rideri valoroși, dar au avut grijă să îi coopteze și pe cei cu perspective.

Mai multe modele de mountain bike-uri Giant vor fi folosite de către sportivii formației în acest an. Astfel, Vanessa Plumbotă și Irina Dumitru vor alerga pe Giant XTC Composite 3, Jugănaru și Frunzeanu se vor baza pe câte un Giant XTC Advanced SL 29er, Ovidiu Butuza va avea un Giant XTC Composite 29er 1, iar restul membrilor câte un Giant XTC Composite 2.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × five =