Acum citesti
Final de sezon StudentObike 2013

StudentObike, un proiect al Asociației Green Revolution, în parteneriat cu Raiffeisen Bank, anunță finalizarea sezonului 2013, începând cu data de 23 noiembrie. Mulțumirile merg către toți studenții care au ales bicicletele StudentObike ca mijloc de transport sau de recreere pe parcursul întregului an 2013 și au participat la activitățile organizate în cadrul proiectului, dar și către autoritățile, partenerii și sponsorii care au sprijinit proiectul.

studentobike

,,Programul StudentObike  promovează folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ în rândul studenților. Suntem prezenți în cele mai mari centre universitare din țară, pe axa principală de transport pentru studenți, pentru că ne dorim  să construim un comportament responsabil față de mediu și un stil de viață sănătos pentru tineri. Avem convingerea că prin acest proiect contribuim la dezvoltarea comunităților și ne bucurăm să vedem că numărul utilizatorilor StudentObike este mai mare în fiecare an”, a declarat Corina Vasile, Director, Direcția Comunicare și Relații Publice, Raiffeisen Bank.

După trei ani de StudentObike, ne bucurăm să constatăm că tot mai mulți studenți au început să folosească bicicleta în drumurile lor de la cursuri, la bibliotecă sau spre locuri de relaxare și să conștientizeze că este o modalitate foarte simplă de a avea grija de sănătatea lor, dar și de mediul înconjurător. Le mulțumim celor peste 21.000 de utilizatori și îi așteptăm în număr cât mai mare și anul viitor”, a declarat Raluca Fișer, președinte Asociația Green Revolution.

În cursul anului 2013, centrele StudentObike au înregistrat peste 21.000 de utilizatori. Astfel, în centrele din București, localizate la ASE – Piața Romană, Politehnică-Rectorat și Politehnică-Regie, peste 11.000 de studenți au închiriat bicicletele StudentObike. Studenții ieșeni au mers la centrul de închiriere de la Facultatea de Constructii în număr de aproape 4.000 și aproape 3.000 de studenți din Cluj-Napoca au închiriat bicicletele galbene de la centrul de închiriere din Complexul Hașdeu. Studenții din Brasov au închiriat și ei bicicletele de la centrul aflat în Complexul Memorandului, totalizând peste 2.000 de închirieri.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − 4 =