Acum citesti
DVO Diamond vine cu brațe de 36mm și cu un cartuș de aer mai ușor

Urmând o cale similară modelului Onyx care în 2023 a primit brațe superioare de 38mm, furca DVO Diamond trece de la brațele cu diametrul de 35mm la cele de 36mm și primește cartușul de aer SL.

În mod convenabil, brațele inferioare ale modelului anterior Onyx sunt regăsite pe noua furcă Diamond, dar restul caracteristicilor precum design-ul și elementele interne au fost modificate.

DVO Diamond 36mm – Detalii

Pornind din parte de sus, furca beneficiează de o nouă coroană care din punct de vedere al greutății este mai ușoară. În interiorul acesteia, cei de la DVO au introdus cartușul lor de aer SL cu cameră de autoegalizare, care, de asemenea, este mai ușor decât cartușul montat pe modelul anterior cu brațe de 35 mm.

Caracteristica OTT (Off The Top) de la DVO permite adjustarea independentă a camerelor de aer negative și pozitive. Prin adjustarea acestei caracteristici veți putea utiliza furca la potențialul ei maxim, asta dacă aveți puțină răbdare.

Cartușul de aer SL foloseste un orificiu destul de simplu pentru conectarea la camerele de aer negative și pozitive, iar cu ocazia intrucerii acestu cartuș de aer s-au salvat 150g din greutate.

Modelul Onyx vine cu o cursă de 160, 170 sau 180mm. Cursa acesteia poate fi modificată cu 10 mm din interior. Același lucru îl întâlnim și pe furca Diamond exceptând cursa care este de 140, 150 sau 160mm.

Deocamdată nu se știe exact când va fi disponibilă furca DVO Diamond cu brațe de 36mm pentru achiziționare.

via DVO

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + nine =