Acum citesti
Două căști noi de la Specialized: Ambush și Camber

Zilele acestea ne-au ajuns două noi căști de la Specialized, pentru a le fotografia și analiza în detaliu, căci un test nu a fost momentan posibil din cauza frigului. Este vorba despre noile Ambush 2 și Camber, prima fiind o cască de Trail/All-Mountain, iar a doua una pentru activități generale care implică mountain biking-ul. Lucru care se reflectă de altfel și în preț: Ambush 2 costă 969 de lei și este disponibilă în 6 culori, pe când Camber costă 419 lei și poate fi achiziționată în 7 culori distincte.

Ambush 2 în noua variantă, însă cu un număr mai mare pentru mine.
Şi vederea din spate.
Camber, cu proporțiile ideale. Foarte bine finisată.
Şi disponibilă cu tehnologia MIPS.

Ambush 2 îmbină o foarte bună ventilație (așa cum aflăm din comunicatul de presă) cu design-ul modern, cu o potrivire perfectă pe cap și cu o integrare fără cusur cu ochelarii de soare sau goggles-ii. Iar faptul că ochelarii au un spațiu dedicat de stocare, face ca fixarea acestora pe cască – atunci când nu-i porți – să fie foarte fermă, garantându-ți că n-o să-i pierzi niciodată.

Aici se vede cel mai bine cum se prind ochelarii de cască.

Casca Camber are un preț foarte atractiv, este foarte bine ventilată conform informațiilor oferite de Specialized și este disponibilă atât pentru copii cât și pentru adulți. Este confortabilă, un design specific Specialized și o ventilație foarte bună, iar faptul că este disponibilă în dimensiunea x-small la x-large, o face foarte atractivă pentru un public foarte divers. Aceasta totalizează 5 dimensiuni diferite pentru carcasa exterioară. Viziera este fixă și integrată, este echipată cu tehnologia MIPS și poate fi utilizată atât în parc cât și pe munte. Costul de achiziționare este de 419 lei.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four + seven =