Acum citesti
DJI Mini 2 vine cu specificații noi la cel mai mic model al lor

DJI Mini 2 este una dintre cele mai mici și mai populare drone de pe piață. Atât de mică încât are loc în buzunarul de la spate al tricoului de bicicletă. Noua DJI Mini 2 vine cu imagine 4K, unghi mai larg de filmare, moduri automate de filmare, revenire la bază, planare de precizie și multe altele.

Care sunt modificările la Mini 2 față de modelul anterior?

În comunicat DJI spune ca au fost îmbunătățite semnificativ motoarele, transmisia imaginii, performanțele camerei, caracteristicile inteligente. Cel mai impresionant upgrade este trecerea la OcuSync 2.0 care permite transmisie video de la o distanță de 10 km. Și controlul dronei a devenit mai facil.

În privința înfățișării, dimensiunile sunt similare. Diferențele principale constau în capetele elicelor care sunt portocalii, o lumină față, buton de status amplasat pe dronă și conexiune mai buna dintre brațul spate și cadrul dronei.

DJI Mini 2 – specificații foto și video

La fel ca și la celelalte modele și la Mini 2 este nevoie de card MicroSD pentru a filma. Fără card poți în continuare să vezi ce drona vede, însă nu poți salva. Noua Mini 2 folosește senzor CMOS de 1/2,3 inch, cu 12 milioane de pixeli. Imaginea e stabilizată cu ajutorul unui gimbal pe 3 axe.

Rezoluții foto:

  • 4000×3000 (4:3)
  • 4000×2250 (16:9)
  • Moduri foto: panoramă, sferă, wide angle, single, interval

Rezoluții video:

• 4K 24/25/30 fps (2x zoom)
• 2.7K 24/25/30 fps (3x zoom)
• 1080p 24/25/30/48/50/60 fps (4x zoom)
• Moduri video: Dronie, Helix, Rocket, Circle și Boomerang

În modul „manual”, viteza shutter-ului, ISO și controlul balansul de alb pot fi reglate.

Drona poate funcționa simultan cu frecvențele de 2.4 GHz și 5.8 GHz, făcând trecerea între ele automat în funcție de nevoi sau limitându-se la una din ele dacă în zona respectivă sunt restricții.

Greutatea totală, cu baterie, card SD și patru elice, este de 242 grame. Autonomia bateriei este de maxim 31 minute la o altitudine de maxim 500 m, putându-se ridica la maxim 4 km. Viteza maximă a vântului la care poate rezista (planarea de precizie) este de 10,5 kmh.

Care sunt neajunsurile dronei Mini 2 față de Mavic Air?

Mini 2 nu are senzorii pentru evitarea obstacolelor. Mavic Air are protecții pentru elice. De asemenea, Mini 2 nu are modul de urmărire automată a subiectului ci doar moduri automate de filmare (Dronie, Helix, Rocket, Circle, Boomerang)

Ce este inclus în pachetul DJI Mini 2?

În cutie vei primi: drona, telecomanda, bateria, cablul de alimentare, cabluri adaptoare pentru a se potrivi cu telefonul tău, elice de rezervă și șuruburi, mini șurubelniță, carcasă de protecție pentru cameră. Există și pachetul DJI Mini 2 Fly More cu care primești în plus 2 baterii suplimentare, încărcător pentru mai multe baterii, geantă de transport, mai multe elice și șuruburi și bază USB de alimentare la priză.

Prețuri:

  • DJI Mini 2: 459 euro
  • DJI Mini 2 Fly More: 599 euro
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =