Acum citesti
Cu Granite Design Aux Cage poți instala bidonul de apă oriunde pe bicicletă

Nu sunt rare situațiile când vrei să instalezi pe bicicletă un suport pentru bidonul de apă, sau să mai pui unul în plus, însă cadrul nu oferă posibilitatea asta, fie pentru că nu există montanți, fie pentru că nu e spațiu în locurile obișnuite ale cadrului bicicletei. Granite Design Aux Cage însă vine în ajutor cu suportul ce se fixează oriunde pe cadru, cu ajutorul unor chingi cu silicon aderent.

Noul suport Aux Cage se instalează și tradițional, cu ajutorul a două șuruburi, dar dacă acestea lipsesc, poți pune suportul oriunde în altă parte, cu ajutorul celor două chingi, chiar și pe tija de șa. Chingile pot fi instalate pe țevi cu diametru maxim de 7 cm.

Suportul este fabricat din carbon ranforsat cu termoplastic compozit și are o greutate de doar 23 grame. Prețul pentru suport este de 20,99$ sau 27,99$ dacă optezi pentru varianta cu chingile de fixare. În Europa noul suport Granite Design Aux Cage este disponibil pentru comanda online din următoarele țări: Anglia, Elveția, Spania, Grecia, Franța, Norvegia, Belgia, Germania și Italia.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − fourteen =