Acum citesti
Cluj-Napoca: Masă Critică și petiție pentru promovarea bicicletei

Obișnuita Masă Critică la care sunt chemați bicicliștii clujeni la fiecare final de lună își urmează cursul firesc și îi invită și de această dată la mobilizare. Numai că de acestă dată nu doar prezența în număr cât mai mare este vizată, ci și strângerea unui număr convingător de semnături pentru sprijinul petiției întocmite de Clubul de Cicloturism Napoca.

marsul_biciclistilor_clujeni_ianuarie_2013

Întâlnirea propriu-zisă are loc vineri, 27 septembrie, la ora 18.00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, iar pentru a fi la curent cu ce se mai întâmplă până atunci, poți urmări firul evenimentelor pe pagina de facebook dedicată.

Cât despre petiția pe care CCN dorește să o înainteze Primăriei Cluj-Napoca, aceasta este similară cu cea prezentată în acest articol, cu diferența că accesând acest link vei putea să îți adaugi semnătura virtuală în tabelul Excel atașat articolului. În esență, petiția care va ajunge pe masa Primăriei solicită realizarea unei reţele coerente de piste şi alte căi de comunicaţie specifice pentru biciclete, precum și realizarea de rastele şi alte facilităţi adecvate de parcare în siguranţă a bicicletelor.

Vezi Comentariu (1)
  • Trei precizari din partea autorilor petitiilor mentionate in articol:
    1. CCN nu are legatura cu Critical Mass-ul de vineri si nu va colecta in mod organizat semnaturi cu aceasta ocazie, dar cei care vor avea la ei formularele sunt incurajati sa invite alti participanti sa semneze tabelul de sustinere a petitiei.
    2. Petitia actuala nu este identica, dar intr-adevar seamana cu cea lansata de CCN in 2011, pentru ca din pacate nu s-au schimbat semnificativ in bine lucrurile in CLuj incat sa ne modificam revendicarile…
    3. Linkul indicat NU duce la niciun fisier Excel si nu iti poti aduga semnatura virtuala, pentru ca din motive juridice e nevoie de semnaturi olografe pe tabel pe suport de hartie, ceea ce am si precizat expres in textul comunicatului respectiv. Linkul este la un fisier pdf care trebuie listat de cei interesati si apoi completat in mod clasic de clujenii interesati de promovarea bicicletei, si cand se umple trebuie sa ajunga la CCN in original…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − six =