Acum citesti
Cicloturismul montan din România, readus în atenție de Clubul de Cicloturism Napoca

Oricine are drum prin Cluj-Napoca sau este de-al locului, mâine, 7 iunie, este invitat la o nouă proiecție de imagini cu esență biciclistă. Clubul de Cicloturism Napoca organizează evenimentul numit  „Cicloturismul montan în România”, unde vor fi depănate tot felul de povești și prezentate albume foto având tema mountain biking-ului recreațional.

ccn

Prezentarea si proiectia fac parte din manifestarile „Zilele Muntelui la Cluj” organizate de Clubul Sporturilor Montane „Rupicapra” in colaborare cu alte ONG-uri de profil in 7-8 iunie 2014, detalii fiind prezentate pe http://zilelemuntelui.rupicapra.eu

Prezentarea Power-Point din deschidere va trece in revista, in cateva zeci de silde-uri, conceptul de cicloturism si de cicloturism montan, locul acestuia in constelatia formelor de turism activ si sport montan nemotorizat. Ultima parte a seminarului cuprinde o prezentare a proiectului de Retea Nationala de Trasee Cicloturistice Marcate din Romania (RNTCMR) elaborat de CCN, in curs de avizare de catre autoritati, inclusiv metodologia de clasificare, omologare, marcare si administrare a traseelor si ruta magistralelor cicloturistice nationale de lung parcurs de sosea si de munte propuse.

In continuare, proiectia foto va ilustra in 100 de imagini color posibilitatile de turism pe doua roti prin Carpatii Orientali, Occidentali si Meridionali, asa cum au fost documentate in excursiile pe bicicleta ale Clubului de Ciclotrism „Napoca” in ultimul deceniu. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul CCN.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 1 =