Acum citesti
Ciamillo pregătește un agrenaj de 390 de grame

Sfidarea fizicii este o îndeletnicire tot mai răspândită printre producătorii de piese, iar reducerea greutății este o pasiune predilectă a acestora. Cel mai recent exemplu este angrenajul celor de la Ciamillo, care inițial fusese anunțat să cântărească 450 de grame, iar între timp a ajuns la 390.

Chiar dacă arată foarte intrigant și doar puțin asemănător cu ce am fost obișnuiți până acum în materie de angrenaje, progenitura lui Ted Ciamillo nu a ajuns încă la forma finală. Peste cele două tije va fi întinsă o fâșie de carbon, din mai multe rațiuni, precum cele aerodinamice, dar opțiunile de personalizare vor rămâne. Astfel, vei putea alege dimensiunea găurilor pentru șuruburile plăcii, lungimea brațelor și culorile pentru părțile care vor fi anodizate.

De asemenea, greutatea este un plus în cazul acestei piese, dar producătorul a menționat că valoarea enunțată, de 390 de grame, este valabilă fără plăcile de angrenaj și fără întreg bottom bracket-ul, ci doar cu axul din structura sa. Prețul angrenajului va fi undeva în jurul a o mie de dolari, însă nu a fost comunicată o dată oficială a lansării.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + seven =