Acum citesti
Cetatea Spartei, “asediată” de cicloturistul Mircea Petrescu

Zona Balcanilor este, în opinia multora, o regiune frumoasă, cu farmecul propriu, greu de găsit pe alte meleaguri. Iar de pe bicicletă se pot trăi experiențe unice pedalând de-a lungul și latul ei, lucru cunoscut foarte bine de cicloturistul Mircea Vasile Petrescu. Un obișnuit al expedițiilor pe două roți în Balcani, el își mai propune o ultimă escapadă serioasă pentru acest an: să ajungă la ruinele cetății Sparta.

cicloturism

Deviind de la ruta clasică București – Sofia – Salonic pe una cu mult mai interesantă, anume București – Razgrad – Yambol – Munții Strandja, temerarul va parcurge apoi toată coasta de nord a Greciei, începând de la Alexandrupoli și oprindu-se la Salonic. În total, traseul însumează circa 1.600 de kilometri, pe care Mircea plănuiește să îi străbată în vreo 8 zile. Iar dacă cele scrise aici te-au intrigat, aruncă un ochi pe blogul personal ca să vezi planul detaliat al aventurii sale.

Vezi Comentariu (1)
  • Ah la naiba, m-am exprimat gresit !
    E ultimul in sensul ca este cel mai recent.
    Ne-am obisnuit prea mult cu cuvinte din engleza. Mea Culpa

    Va urma, bineinteles, traseul din august – Bucuresti – Belgrad – Venezia – Passo dello Stelvio (2760m) – Paris- Copenhaga -Normandia – Bruxelles.

    Multumesc pentru distribuire si sustinere!
    Sa auzim numai de bine!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 − six =