Acum citesti
Cea mai mare oră de sport: 3 orașe și o cauză socială

Dolce Sport îi invită pe iubitorii de mișcare la cea de-a patra ediție a evenimentului de masă “Cea mai mare oră de sport” și la un cros caritabil la Brașov pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer. Evenimentul este parte a campaniei pro-sănătate “Mișcarea face bine”.

miscarea

Evenimentul, organizat de Dolce Sport împreună SmartAtletic şi GetFit, se va desfășura pe durata a trei zile, primul fiind programat sâmbătă, 14 iunie, în București, parcul „Lumea Copiilor”, între orele 10 – 21. Evenimentul capătă amploare la nivel național, astfel că pe 19 iulie va avea loc și la Brașov, Piața Sfatului. A treia zi a evenimentului este rezervată pentru sâmbătă, 9 august, la Mamaia, piațeta Perla.

Ediția de la Brașov a “Celei mai mari ore de sport” va include și un cros caritabil, la care sunt invitați iubitorii de mișcare care doresc să susțină familiile cu copii diagnosticați cu cancer să procure medicamentele necesare.  Fondurile obținute din taxa de înscriere, care sunt de 30, respectiv 50 RON în funcție de dificultatea traseului, vor fi donate familiilor celor mici prin intermediul Fundației Romtelecom pentru români.

“La fiecare nouă ediție a Celei mai mari ore de sport aducem discipline noi şi instructori internaționali, iar interesul publicului crește proporțional. Dincolo de mesajul că ne încurajăm publicul să ducă o viață echilibrată, alocând timp și pentru sport, anul acesta am decis să luptăm și pentru cauza copiilor suferinzi de boli grave. Este la fel de importantă pentru o societate sănătoasă, iar Fundația Romtelecom pentru români o susține de mai mulți ani,” a declarat Vlad Enăchescu, Director General Dolce Sport și susținător al campaniei “Mișcarea face bine”.

  • “Cea mai mare oră de sport”, organizat în București, Brașov și Mamaia
  • Cros cu obstacole pentru cauza copiilor diagnosticați cu cancer
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − fourteen =