Acum citesti
Calendarul Cicliști români de top 2021 este gata!

Un element de design și un accesoriu care nu trebuie să lipsească de pe biroul fiecărui pasionat de bicicletă, ciclist sau biciclist, sau de pe masa din atelierul tău pentru biciclete. Calendarul Cicliști Români de Top este gata și e disponibil pe piață la prețul de 39,99 lei.

„Să fiu capabil să aduc un plus celor 12 cicliști români de Top, valorează mai mult decât locul 1 într-o competiție, pentru mine”, spune Sergiu Paraschivu care a dus la capăt acest proiect.

„Datorita faptului ca sezonul 2020 a fost aproape inexistent, am hotarat sa creez si anul acesta calendarul cu ciclisti romani de TOP, din respect pentru organizatorii competitiilor care apar in calendar si care nu au putut organiza competitiile datorita restrictiilor.

Totodata avem prilejul sa admiram si mai multi ciclisti romani de TOP intrucat din calendarul 2020 au ramas doar 4 sportivi. Ne putem mandri cu ei si sunt inca si mai multi care merita toata aprecierea noastra chiar daca nu apar in acest calendar. Selectia lor a fost destul de dificila, cu atat mai mult cu cat a fost imperios necesara obiectivitatea.

Unul din scopurile acestui calendar este sa ii sustinem pe acesti sportivi, ei primind un comision din vanzarea fiecarui calendar. E putin, e mult, e direct proportional cu implicarea lor si cu admiratia dvs fata de ei”, completează Sergiu într-un articol scris pe blogul său Giolive.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 8 =