Acum citesti
C.M. Brompton se mută pe circuitul auto Goowood

Cea mai importantă cursă din ciclismul pliabil, Campionatul Mondial Brompton, face un pas înspre domeniul vitezei și este programat să se desfășoare pe ciruitul auto britanic Goodwood anul acesta. Suita de evenimente se va desfășura în 27 și 28 iulie, pe când înscrierile vor fi deschise din 2 aprilie.

Organizatorii estimează că undeva la 1.000 de participanți vor încăleca pliabilele personale și se vor avânta în cursa pentru glorie din cadrul celor 3 întreceri: Sprint, Eliminator și cursa clasică.

Competiția va fi crâncenă, căci cel puțin 12 campioni naționali vor veni să își dispute întâietatea între sportivii pe pliabile și cu siguranță ei nu vor bate drumul degeaba din Elveția, Japonia, Korea ori Statele Unite. Și pentru că întrecerile de acest fel sunt respectabile prin natura lor și prin oamenii aliniați la start, ținuta obligatorie va fi în continuare compusă din sacouri, cravate, cămăși și tot ce nu mai are de-a face cu luciosul material lycra. Pentru informații complete despre Campionatul Mondial Brompton pagina oficială a evenimentului îți stă la dispoziție.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 1 =