Acum citesti
BikeYoke Germania oferă upgrade pentru Specialized Enduro

O nouă firmă germană pe nume BikeYoke a lansat un produs aftermarket care poate fi folosit la bicicletele Specialized Enduro pentru a-ţi permite un reglaj mai bun al suspensiei spate în funcţie de stilul tău.

BikeYoke Specialized Enduro 04

Până acum mulţi proprietari de biciclete Specialized erau limitaţi în opţiuni dispunând de un număr mic de fitinguri pentru shockul spate acesta fiind dotat cu un sistem proprietar Specialized. Mulţumită noului produs, BikeYoke deschide drumul spre multele opţiuni de upgrade precum shockul Monarch Plus DebonAir cu piggy back. Proiectat în Germania şi fabricat în Taiwan această nouă extensie produsă din aluminiu 6061 eloxat ar trebui să ofere mai multă flexibilitate aftermarket.

BikeYoke Specialized Enduro 01

BikeYoke Specialized Enduro 03Pentru început BikeYoke va produce adaptoare pentru toate bicicletele Specialized Enduro din 2010 sau mai noi, inclusiv cu roţi de 26 sau 29 inch cât şi cele mai noi cu roţi de 27,5 inch. Noua piesă se instalează în montantul de 12,7 mm al shock-ului după care se fixează în linkul standard FSR al bicicletei. Nu mai ai nevoie de alte piese în afară, evident, de noul shock pe care voiai să îl foloseşti în locul celui standard primit odată cu bicicleta.

Preţul acestei piese este de 106 euro livrarea fiind gratuită. Garanţia piesei este de 10 ani. În acest moment BikeYokes oferă acest upgrade doar pentru bicicletele Specialized Enduro însă compania spune că se lucrează şi la alte modele.

BikeYoke Specialized Enduro 05 BikeYoke Specialized Enduro 02

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =