Acum citesti
Bar Fly anunță suportul universal direct-mount pentru computere, specific pipelor Bontrager Blendr

Noul suport universal Bar Fly Race Flipper pentru ciclocomputere este o opțiune de tip „direct bolt-on” compatibilă cu pipa Bontrager Blendr, disponibilă pe noile biciclete Trek, dar pe care o poți cumpara și separat pentru a o instala pe bicicleta ta, mtb sau cursieră. Noul suport Race Flipper de la Bar Fly are marele avantaj că poate fi instalat „în sus” sau „în jos” în funcție de mărimea computerului tău. De asemenea, se livrează împreună cu multe adaptoare, pentru a putea instala aproape orice tip de ciclocomputer cum ar fi: Garmin, Hammerhead, Wahoo, Bryton, Cateye, Polar, Pioneer, Mio și Lezyne.

Bar Fly Race Flipper este robust, fiind construit din aluminiu CNC. Adaptoarele pentru computere sunt fabricate din plastic. De asemenea, dedesubtul acestui suport ai și opțiunea pentru instalarea unui action-cam, prin montantul specific cu trident și surub, care se achiziționează seprat. Adaptorul Bar Fly Race Flipper are prețul de 49,95$.

Adaptorul pentru action-cam sau lumini are prețul de 24,95$. Pentru livrare în România se mai adaugă taxa poștală de 27,08 $. Dacă nu ai pipa Bontrager Blendr care să fie compatibilă cu acest montant, aceasta poate fi comandată separat de la Trek la prețul de 114,99$.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 1 =