Acum citesti
Garmin a lansat Edge 130 și 520 Plus, dar și noul Varia Radar

Garmin a dat un refresh liniei de ciclism cu trei produse noi, două ciclocomputere Edge GPS – Edge 130, orientat spre buget și Edge 520 Plus, orientat mai mult spre performanță, precum și o actualizare a radarului pentru bicicletă, Varia RTL510, un upgrade așteptat, mai ales pentru turele foarte lungi.

Garmin Edge 130 este cel mai nou ciclocomputer de la Garmin, compact și ușor, cu navigație ușor de utilizat și caracteristici unice, fiind primul device care utilizează rețeaua de sateliți Galileo, pe lângă GPS și GLONASS, pentru a te ajuta să îți urmărești locația. La care trebuie să adăugăm conectivitatea cu toată gama Varia!

Lucrurile mărunte sunt cele care contează, de aceea vei adora Edge 130. Acest computer pentru bicicletă compact şi solid, dar eficient, cu GPS, dispune de tot ce ai nevoie pentru a naviga prin deplasarea cu bicicleta, pentru a monitoriza statisticile, pentru a rămâne conectat cu cei dragi şi multe altele. Şi totul se află într-un dispozitiv compact care nu te incomodează deloc.

De data aceasta, pentru 4.1 x 6.3 x 1.6cm, cu o diagonală a display-ului de 45mm și 32 grame, ciclocomputerul Garmin Edge 130 oferă o imagine clară a ecranului, în timp ce designul cu butoane pe laterale oferă o utilizare ușoară pe orice teren.

Rutele se pot descărca, iar instrucțiunile detaliate de navigație sunt ușor de urmărit, în timp ce funcția Asistență poate trimite locația ta direct de la EDGE 130 către contactele de urgență.

EDGE 130 oferă până la 15 ore de viață a bateriei și susține Bluetooh și ANT. Poți concura împotriva segmentelor Garmin și Strava Live în timp real, un amănunt important pentru cei care doresc să-și testeze performanțele și limitele.

Garmin Edge 130 are senzor barometric integrat și abilitatea de a planifica rute, ceea ce te poate ghida înapoi la locul de plecare, o caracteristică frumoasă pentru cicliștii montani.

Garmin Edge 130 este oferă la un preț sub 1000 lei:

  • ciclocomputer care poate afișa până la 8 câmpuri
  • este primul device de la Garmin care vine cu conectivitate Galileo (sateliții Europeni) pe lângă GPS și GLONASS
  • altimetru barometric
  • duarată de viață a bateriei de 15 ore
  • conectivitate ANT+, dar și Bluetooth
  • segmente live Strava
  • compatibli cu Garmin Connect IQ
  • conectivitate cu telefonul pentru afișare apeluri și mesaje
  • conectivitate cu toată gama Varia
  • LiveTrack
  • Asistență în caz de accident
  • Două tipuri de pachete: unul pentru șosea și unul dedicat celor care practică MTB
  • DOAR 32 de grame

Garmin Edge 520 Plus este o actualizare a celui mai bine vândut model din gama Edge. Concentrarea noului device este pe navigație, modelul Edge 520 Plus include acum hărți care oferă direcții turn-by-turn, care funcționează fie pe străzile orașului sau pe trasee montane.

Modelul 520 a avut, întotdeauna, un accent deosebit pe performanță și continuă și cu 520 Plus care este preîncărcat cu harta pentru ciclism Garmin şi include indicaţii de navigare pas cu pas şi alerte de navigare, care te înştiinţează înaintea virajelor strânse. Şi, bineînţeles, dispozitivul este suficient de inteligent pentru a te readuce pe ruta aleasă, sau înapoi de la început, dacă te abaţi de la aceasta sau decizi să închei ruta mai repede.

Cu Edge 520 Plus te poți antrena mai inteligent şi poți descoperi trasee noi. Acest ciclocomputer dispune de un sistem avansat de navigare şi provocări integrate, segmentele Strava în timp real şi harta pentru ciclism Garmin cu instrucţiuni viraj cu viraj. Indiferent dacă explorezi trasee noi sau îți forţezi limitele în timpul cursei, Edge 520 Plus are exact ceea ce îți trebuie.

Pentru riderii care caută caracteristici avansate de monitorizare a performanței, Garmin Edge 520 Plus urmăreşte puterea de prag funcţională (FTP) şi dinamica ciclismului când este utilizat cu un powermeter Vector și poate fi conectat la senzorii de cadență, viteză și puls.

Noul Edge 520 Plus include și funcția Trendline, care selectează automat cele mai populare rute montane sau urbane, pe baza informațiilor altor utilizatori Garmin. Vine și cu cea mai recentă versiunea a segmentelor Live Strava, oferind cicliștilor mai multă concurență și distracție la antrenamente.

Pe măsură ce te aproprii de începutul unui segment, vei primi o alertă secundară, ca mai apoi să primești comparații, în timp real, ale performanței tale cu cel mai important adversar. Cea mai faină parte este că vei concura cu viteza reală, nu media ei.

Edge 520 plus oferă:

  • segmentele Strava în timp real preîncărcate care îți permit să concurarezi secundă cu secundă cu timpul cel mai bun anterior sau cu recordul personal al unui alt ciclist
  • este primul device de la Garmin care vine cu conectivitate Galileo (sateliți europeni), pe lângă GPS și GLONASS
  • vezi rezultate în timp real direct pe ecran
  • notificări inteligente, mesaje între ciclişti şi detecţie a incidentelor integrată
  • funcție Extended Display împreună cu Fenix 5 sau Forerunner 935 – în curând și pe Edge 820 și 1030 – o funcție total nouă
  • doar 63g (cu 2g mai mult decât Edge 520)
  • durata de viaţă a bateriei: până la 15h

Călătorește mai inteligent și mai informat cu radarul Varia RTL510. Montat cu precizie pe tija de șa, acesta oferă alerte vizibile şi sonore pentru vehiculele care se apropie din spate de la o distanţă de până la 140 metri. În plus, lumina strălucitoare din spate este vizibilă la lumina zilei de la o distanță de 1,6 km, astfel încât să poți călători cu încredere şi în siguranţă.

Cel mai important lucru de care trebuie să ţii cont este siguranţa. Şi dacă ai avea ochi la spatele căştii de siguranţă s-ar putea să fie nerealist, dar gândește-te că Varia chiar asta înseamnă. Acest radar este ca un sistem de avertizare timpurie care ajută la crearea unor medii mai sigure pentru ciclism. Atunci când este asociat cu dispozitive compatibile Garmin, sistemul ajută la crearea unor condiţii de deplasare mai sigure, avertizându-i pe ciclişti cu privire la vehiculele care se apropie din spate. Lumină verde? Totul este în ordine. Lumină galbenă? Se apropie un vehicul. Lumină roşie? Aveţi grijă — se apropie un vehicul cu viteză mare. Călătoriţi în siguranţă.

Poți folosi Varia Radar împreună cu display-ul din pachet sau împreună cu un alt dispozitiv Garmin compatibil: Edge (25, 130, 520+, 820, 1000, 1030), Vivoactive3, Fenix 5, Forerunner (735xt, 935), Varia Vision.

Produsele sunt deja disponibile pentru comandă la Trisport: Edge 130, Edge 520 Plus și Varia Radar. urmând să fie cât de curând disponibile și la ceilalți distribuitori Garmin, Extreme Riders și Sport Guru.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − ten =