Acum citesti
Gamă variată de ciclocomputere de la Sigma

Sigma Sport lansa în toamna anului trecut Topline, o gamă de ciclocomputere cu câte un astfel de dispozitiv pentru mai multe gusturi și mai multe buzunare. Astfel, în această linie de produse se regăsesc 5 ciclocomputere, despre care am detaliat mai jos.

Cel mai simplu dintre acestea este BC 5.12, cu un ecran ușor lizibil pe care este afișată funcția cea de bază, viteza curentă, alături de distanța parcursă. BC 8.12 este în principal asemănător cu modelul precedent, doar că este fără fir.

Mergând mai departe, dăm peste BC 12.12, care se adresează sportivilor recreaționali, având mai multe funcții în acest sens. Dintre acestea, cea mai interesantă trebuie să fie cea care calculeză câți litri de combustibil ai economisit pentru că ai parcurs respectiva distanță cu bicicleta. De asemenea, modelul este disponibil cu sau fără fir.

BC 14.12 duce lucrurile ceva mai departe, având pe lângă funcțiile de distanță și viteză, altimetru, lucru remarcabil pentru un ciclocomputer cu prețul sub 50 de euro. Vârful de gamă îl reprezintă BC 16.12, care incorporează 6 funcții legate de timp și 7 pentru bicicletă, este wireless și opțional i se poate adăuga un senzor de cadență.

Toate modelele se pot conecta la computerele care au sistemul de operare Windows sau MacOS prin intermediul dispozitivului numit docking station.

Via Sigma

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 4 =