Acum citesti
Furci FOX 32 și 34 din 2013, seria Evolution, cu probleme

Cei de la Fox recheamă în service furcile Fox 32 și 34, din seria Evolution, modelele Float și Talas, produse în 2013, datorită unor probleme ce ar putea duce la dezmembrarea acestora. Reprezentanții Fox explică faptul că în anumite condiții, brațele superioare pot ieși din cele inferioare, ducând astfel la accidentări grave. De aceea, anumite componente interne trebuie schimbate în service.

Este vorba despre un lot de 42.000 de furci și în ciuda faptului că nu toate pot avea această problemă, Fox le va verifica pe toate în service-urile autorizate. Furcile respective, din seria Evolution, au fost vândute fie separat, fie pe biciclete precum Specialized, Trek, Scott, Kona, Cannondale sau Canyon.

Pentru identificarea modelelor cu probleme:

-au indicat pe acestea modelul Evolution
-culori: negru, alb, verde
-cu comandă pe ghidon sau fără pentru Lock-Out
-cursă: 120-160 de mm

furci_fox_probleme_2Ce trebuie să faci ulterior:

Intră pe pagina dedicată acestei acțiuni, a celor de la Fox. Acolo va trebui să introduci codul pe care-l regăsești pe spatele brațului stâng (cum te uiți la furcă). Fox cere atenție la citirea codului, deoarece cifrele 0, 3 și 8 pot fi foarte asemănătoare datorită font-ului mic. Dacă furca ta se numără printre cele cu probleme vei fi înștiințat pe loc.

Din păcate, pentru România, nu figurează niciun importator pe pagina celor de la Fox, de aceea va trebui să te adresezi magazinului de unde ai cumpărat furca sau bicicleta pentru a-ți oferi mai multe detalii despre pașii următori.

via Fox

 

Vezi Comentariu (1)
  • Pentru FOX exista importator! Este ROM-EUROTRADE si pentru cei care au achizitionat aceste furci din Romania li se vor rezolva problema. Cei ce au achizitionat din alte surse sunt invitati sa ceara recall de acolo!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one + 11 =