Acum citesti
Forbidden Bike Co. a lansat modelul Druid în formă de bicicletă completă

Forbidden Bike Co. a introdus modelul lor de full suspension de trail cu 1 singur pivot Druid acum un an, însă doar sub formă de cadru iar clienții și-au dorit să aibă posibilitatea să cumpere biciclete complete. Dorința li s-a îndeplinit și de acum sunt disponibile două modele complete Druid, iar pentru cei ce vor cadrul separat va fi disponibilă o nouă culoare.

Druid e o bicicletă versatilă de trail ce are cadrul integral construit din carbon. Cadrul oferă o cursă de 130 mm prin suspensia Forbidden Trifecta High Single Pivot și e optimizat pentru furci de 140-150 mm. Druid folosește în mod normal roți de 29, dar poate fi convertit la variantă mixtă prin instalarea unui Ziggy Link.

Cadrele Druid au primit mici modificări de la lansare. Forbidden a eliminat câteva componente din suspensia Druid și a îmbunătățit etanșarea, dar a și îmbunătățit câteva din componentele secundare de pe cadru. Au făcut și o modificare ce va afecta comportamentul bicicletei, ușurând puțin compresia și revenirea, pentru a fi potrivite folosirii unui amortizor Fox DPX2.

Iată mai jos geometria completă a bicicletei:

Modelele disponibile sunt următoarele:

Cadrele Druid includ un amortizor Fox DPX2 Performance Elite, un chainguide dedicat produs de eThirteen, plus clemă pentru tija de șa și ax spate. Mai jos se poate vedea o echipare personalizată.

Cadrele Forbidden Druid vor fi în continuare disponibile separat la distribuitori, bicicletele complete putând fi cumpărate direct de pe pagina producătorului. Cumpărătorii pot totuși alege opțiunea ”pro setup” iar bicicleta să fie trimisă celui mai apropiat dealer. Opțiunea nu include montajul final, dar bicicleta vine montată în proporție de 90% și include toate sculele necesare pentru a termina treaba.

Druid vine de fapt cu o mulțime de accesorii suplimentare: o cheie dinamometrică cu clichet și toate capetele necesare, o pompă de amortizor cu afișaj digital, un set de valve tubeless RaceFace și o ureche de schimbător de schimb. Modelele XT primesc și o aripă Fox pentru furcă.

Modelul Druid XT va fi disponibil în câteva săptămâni, cel SLX fiind disponibil doar din luna septembrie, dar în Europa e posibil ca primele modele Druid să ajungă doar în august.

Cadrele Druid sunt expediate în culorile Mr.Brownstone sau Blue Steel până la mijlocul lui iunie, în mijlocul lui iulie fiind disponibilă și varianta Cosmic Eggplant.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =