Acum citesti
Cane Creek a lansat tija Thudbuster LT cu suspensie de 90 mm

Cane Creek a completat gama de tije de șa cu suspensie cu modelul cu cursă de 90 mm Thudbuster LT. Chiar dacă tijele dropper au devenit aproape standard la turele tehnice, structura cu paralelogram Thudbuster s-a dovedit perfectă pentru a amortiza turele celor cu biciclete hardtail.

La fel ca modelul cu cursă scurtă Thudbuster ST, noul Thudbuster LT primește aceleași îmbunătățiri. Un design mai simplu al capului și elastomeri mai ușor de schimbat pentru a se adapta la greutatea ciclistului, toate acestea au ca efect o amortizare mai bună a obstacolelor pe noile e-bike-uri.

Noua tijă cu suspensie are o cursă de 90 mm, cu 18% mai lungă, ce aduce însă și o creștere a greutății cu 30%, până la 750 g. Noual Thudbuster LT și brațele sale sunt fabricate integral din aluminiu, forjat, pivotând pe axuri anodizate și bucșe PTFE ușor de servisat.

La acestea se adaugă simplitatea capului cu 1 șurub și noii elastomeri interschimbabili fără scule, cu ajutorul levierului auriu ce îi blochează la locul lor. Noul design al LT folosește un singur elastomer pentru a controla cursa, iar în pachet e inclus doar elastomerul standard Medium, potrivit pentru persoane într 65-90 kg. Elastomerii Extra Soft, Soft, Firm și Extra Firm sunt disponibili separat la un preț suplimentar de 16$, pentru cicliști de până la 113 kg.

Noul Thudbuster LT este tija cu cea mai lungă cursă a suspensiei produsă vreodată de Cane Creek iar prețul ei e de 180$, cu 4$ mai mare decât generația anterioară. E disponibilă o protecție din neopren ThudGlove la 18$ pentru a evita pătrunderea noroiului. Noile tije cu offset de 5 mm sunt disponibile în trei mărimi: 27.2 mm x 390 mm, 30.9 mm x 420 mm și 31.6 mm x 420 mm. Acestea se pot cumpăra direct de la Cane Creek sau de la magazinele distribuitoare.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 5 =