Acum citesti
Fixie trendy de la United Cruiser

Fixie’s R Mk2 se numește noul fixie construit de United Cruiser, o bicicletă urbană construită pentru cei care vor să fie rapizi prin oraș dar care vor să pedaleze pe o bicicletă cu un aspect atrăgător. Și spunem asta deoarece combinația de culori alb, roșu și negru este una reușită și dau bicicletei o notă sportivă și cool totodată.

united_cruiser_fixie

Producătorul promite că bicicleta este confortabilă și că oferă o manevrabilitate excelentă, însă singura dimensiune disponibilă a cadrului este de 54 de cm. Și pentru că tot suntem la capitolul cadru, trebuie amintit faptul că acesta este construit din CrMo și este disponibil într-o singură culoare, cea pe care o poți vedea în fotografie.

În echipare regăsim un ghidon relativ îngust, cu rise, care permite să tragi mai ușor de bicicletă atunci când vei dori să sari peste o bordură sau o groapă. Sistemul de transmisie singlespeed este compus dintr-o foaie cu 46 de dinți și un pinion de 17 dinți. Prin întoarcerea roții de spate, bicicleta poate fi transformată din fixie în singlespeed.

Greutatea este de doar 10.2 kg, iar prețul de 2.999 lei. Mai multe informații pe sportmood.ro.

via Sportmood

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + twelve =