Acum citesti
Fabric a lansat șaua scurtă de șosea Line-S

Pentru noua șa Fabric, litera S înseamnă multe: scurtă, stabilă, sigură… Practic Fabric Line-S este o șa proiectată pentru viteză maximă pe șosea. Acest lucru va contribui mult nasul scurt al acesteia.

Șeile cu nas scurt câștigă tot mai multă popularitate datorită noilor generații ce nu arată deloc ciudat montate pe tija bicicletei. Reducerea lungimii nasului scade șansa frecării de coapse și permite o poziție mai agresivă fără ca presiunea pe țesuturile moi să crească. Chiar dacă șeile scurte nu sunt soluția pentru toată lumea, ele au câștigat un loc important în designul modern.

Fabric Line-S e un model de performanță, unisex, cu o lungime de doar 236 mm și un spate lat, un pic înclinat. Baza din nylon flexibil este împerecheată cu un canal de reducere a presiunii pentru un plus de confort și cu spumă foarte ușoară ce păstrează greutatea reducă. Fiecare șa este disponibilă în două lățimi: 142 și 155 mm. Există și opțiunea Team Edition, cu logo-ul Fabric imprimat pe toată lungimea șeii, sau Black Edition fără niciun logo vizibil.

În vârful gamei se găsește Line-S Pro Flat, cea mai ușoară datorită șinelor din carbon de 9×7 mm. În versiunea de 142 mm greutatea anunțată e de 182 g iar cea de 155 m are 188 g. Modelul Pro Flat are un preț de 180$.

Următoarea în gamă e Line-S Race Flat ce renunță la șinele de carbon pentru unele rotunde din titan, cu diametru de 7 mm, restul construcției fiind identică. Greutatea e de 230/234 g și prețul e de 100$.

Intrarea în gamă o face modelul Line-S Elite Flat cu șine din Cro-mo și cu o greutate de 234/240 g, la prețul de 80$.

Toate modelele de șei sunt deja disponibile.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului și în curând pe pagina importatorului în România.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × five =